Tävlingen Sommarens finaste ljusring är nu avslutad

Tävlingen Sommarens finaste ljusring är nu avslutad

Under sommaren letade vi efter sommarens finaste ljusring på Instagram! Tävlingen är avslutad och vinnaren är utsedd.

Tävlingsvillkor

Tävlingen annordnas av Liljeholmens Stearinfabriks AB, nedan kallad Liljeholmens.

För att vara med och tävla måste du:

Postar du en bild på en ljusring du själv skapat eller dekorerat, beskriver hur du dekorerade den och delar den med oss genom att tagga @Liljeholmens_stearinfabriks_ab i inlägget när du postar det på Instagram. Det är tillåtet att vara med i tävlingen med hur många bidrag man vill fram till och med 18 juli 2018 som är sista dagen för att delta i tävlingen.

De uppgifter som du lämnar om dig själv i samband med deltagande i tävlingen kommer behandlas för att kunna administrera tävlingen. I samband med publicering av vinnare kommer namn att publiceras i Liljeholmens kanaler.

Vinnare och vinst:

Vinsten är en årsförbrukning av Kronljus till ett värde av 1 323 kr inklusive moms.

Vinnarna utses av Liljeholmens under vecka 29 2018. Liljeholmens behöver inte motivera beslutet och beslutet kan heller inte överklagas.

Vinnaren kommer att bli informerad via Instagram genom en vänförfrågan och privat meddelande. Om vinnaren inte återkopplar inom en arbetsvecka har Liljeholmens rätten att utse en annan vinnare. Liljeholmens tar inget ansvar för tekniska svårigheter som kan innebära att vinnaren inte sett information om vinsten.

Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter. Vinnaren ansvarar själv för att betala eventuell skatt som uppstår till följd av vinsten.

Övrigt:

Liljeholmens förbehåller sig rätten att ta bort bidrag ur tävlingen utan att meddela den tävlande, om företaget bedömer att bidraget är stötande eller på annat sätt opassande.

Tävlingen är inte sponsrad, stödd eller administrerad av eller knuten till Instagram.