15 september bjöd vi in till influencermingel

19 september, 2018

15 september bjöd vi in till influencermingel

Lördagen den 15 september förvandlade vi för en dag vår kronjuvel Fabriksbutiken till en kreativ mötesplats för några få exklusivt inbjudna gäster. Förutom att alla älskar ett hem med levande ljus hade de en annan sak gemensamt – alla var influencers.

Inbjudan väckte en stor efterfrågan och totalt blev det 14 tjejer från olika delar av Sverige som fick äran att gästa oss den här dagen. Ingen av dem hade tidigare besökt vår Fabrik eller Fabriksbutik och nu gav vi dem chansen att besöka oss och under en dag för nätverk, byte av erfarenheter och inspiration. Förväntningarna var höga och vår förhoppning var att vi under den här dagen tillsammans skulle skapa ett störa mervärde för varandra.

Strax innan 11 började de första gästerna trilla in. Den förväntansfulla och nyfikna stämningen växte snabbt till sprudlande magi när tjejerna fick chansen att mingla med varandra medan de tittade runt och beundrade vår dukning.

När alla väl tagit plats vid bordet fick både gäster och värdar chansen att presentera sig. Att Liljeholmens är ett av Sveriges äldsta idag verksamma företag som överlevt fotogenlampans tillkomst och två världskrig väckte många frågor. Britta Palmqvist Hugosson, vår produktchef, fick även svara på många frågor kring stearin och miljö, vilket är extra kul då hållbarhetsarbete är en hjärtefråga för oss på Liljeholmens.

Eftersom sociala medier är en viktig plattform för influencers, hade vi även bjudit in Jenni Laapotti från Digitalsnack Socialmediebyrå, som under lunchen gav tjejerna tips på hur de kunde använda Instagram för att inspirera följare på ett bättre sätt. Storefactory stod också på gästlistan och fick berätta sin historia och mer om ljusringen som våra kreatörer senare fick pyssla med.

Efter en fräsch lunch och kunskapsboost var det dags att omvandla det dukade bordet till en kreativ arbetsbänk. Helene Larsson, fabriksbutiksansvarig, höll i workshopen där instagrammarna fick dekorera ljusringar och skapa vackra ljusinstalationer. För att ge våra följare en liten glimt av all magi som hände under dagen och inspirera till nya sätt att dekorera med ljus i hemmet, livesände vi även pysselstunden på Instagram.

Vi är så glada över att ha fått träffa och knutit nya band med dessa kreativa och inspirerande tjejer. För mer inspiration, kika gärna in på deras Instagramkonton, där de delar med sig av allt från blomster, inredning, hem och livsstil.