Christina Antikljus och Kronljus i höstens nya färg Ljusgrå

21 augusti, 2018

Christina Antikljus och Kronljus i höstens nya färg Ljusgrå

Sofistikerade färger, lyxiga material och eleganta linjer i överdådigt inredda rum – och samtidigt en strävan efter att leva hållbart och ekologiskt – hur går det ihop? Spara, vårda, blanda stilar och inreda personligt är svaret!

Att ta tillvara det man redan har, vårda sina saker väl så att de åldras vackert, får patina och håller i många år. Att köpa färre saker och gärna second hand och på loppis är något som känns allt viktigare i en värld där vi behöver spara på resurserna och bromsa konsumtionstakten.

Detaljer och inredning i Art Deco-stil men även 1970-talets mysmurriga vardagsrum ger inspiration till en bohemisk och ombonad känsla i hemmet – samtidigt är en mer lugn och avskalad typisk skandinavisk inredning och stil superaktuellt!

Liljeholmens Svanenmärkta ljus i vår nya ljusgrå färg hösten 2018 är framtagna för att passa för olika miljöer, smaker, årstider och sinnesstämningar. För den som vill ha murrigt och mysigt eller den som föredrar mer ljust och avskalat. De ljusgrå ljusen passar utmärkt tillsammans med vita, champagnefärgade ljus i en stilren dukning och med röda och gröna ljus till jul, i ljusstakar i silver, mässing, vitt och svart.