Christina Antikljus och Kronljus i vårens nya färg Pistage

23 januari, 2019

Christina Antikljus och Kronljus i vårens nya färg Pistage

Det nya året är här och vi går äntligen mot ljusare tider. Nu är vi redo att lämna den mörka, kalla vintern bakom oss och istället omfamna våren! Även om det är mysigt att tända några extra stearinljus när det är mörkt utomhus, så är det få saker som är bättre än våren. Snön börjar smälta, bäckarna porlar, vårens första solstrålar, krokus och vitsippor dyker upp, den första glassen på en uteservering… Det finns mycket att se fram emot!

Grönt hör våren till – vi längtar efter den första lövsprickningen och fraset av tulpanens blad när vi ordnar med en vacker bukett! Liljeholmens nya färg Pistage är en skön, grön vårfärg som skall på minna om just detta. Den passar till alla slags tillfällen och dukningar. Tillsammans med färgerna Dimrosa, Gammelrosa, Champagne, Malva och Ljusgrå bildar Liljeholmens nya färg Pistage en bukett av färger lagom till våren och sommaren 2019!

Med Pistage är det enkelt att få in en känsla av vår i hemmet. Denna ljusgröna nyans har varit efterfrågad och vi är övertygade om att den kommer ljusa upp tillvaron, bokstavligen! Kombinera Pistage med en vårinspirerad bukett för att maximera vårkänslorna.

Liljeholmens nya färg Pistage finns både som Christina Antikljus och Kronljus, så du kan välja just din favoritmodell!