Aktuella tjänster

Liljeholmens Stearinfabriks AB söker Automationstekniker/Elektriker

Om företaget
Liljeholmens Stearinfabriks AB är världens största tillverkare av stearinljus och är ett av Sveriges äldsta nu verksamma företag. Företaget startades 1839 av Lars Johan Hierta och Johan Michelsen i ett litet trähus på Liljeholmen i Stockholm. Liljeholmens stearinljus av 100% stearin används idag i dom flesta hem till både vardag och fest.

Arbetsuppgifter

I rollen som Automationstekniker/Elektriker kommer du jobba med projektering och programmering samt underhåll och installationer.
Området omfattar bland annat ställverk, elmotorer, givare, pneumatik samt styr- och reglerfunktioner i processdatorsystem.
Utöver detta kommer du arbeta med förbättringar för ökad driftsäkerhet och problemlösning vid driftstörningar. Rollen som Automationstekniker/Elektriker innebär även ett ansvar för inköp av el-material samt uppdateringar av el-ritningar. Viss upplärning av produktionspersonalen gällande förebyggande underhåll och mindre reparationer kan förekomma. Arbetet är förlagt till dagtid.

Formell kompetens

  • Relevant utbildning inom arbetsområdet. Behörighet krävs.
  • Goda kunskaper inom pneumatik, PLC-styrning och programmering.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Kunskaper i tyska är meriterande

Din bakgrund

Vi tror att du som söker har några års erfarenhet från liknande arbete inom el och elektronik. Du har ett gediget intresse för arbetsuppgifterna.

Personliga egenskaper

Som person är du en lagspelare som bidrar till ett gott arbetsklimat. Du har ett högt säkerhetstänk, är ansvarstagande, prestigelös och har en hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidare/heltid/Oskarshamn

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Är du beredd att satsa med kraft och engagemang kan vi erbjuda fartfyllda och stimulerande arbeten.  Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:

Urban Persson Produktionschef 0491-87815, Thomas Hjalmarsson Elansvarig 0491-87820

Så hanterar vi dina personuppgifter

När du skickar en ansökan till Liljeholmens Stearinfabriks AB registrerar vi dina personuppgifter för att kunna kontakta dig om en tjänst som skulle kunna passa dig blir ledig.

Vi behöver ditt samtycke för att kunna administrera din ansökan och därför behöver du, i enlighet med Dataskyddslagen, samtycka till att Liljeholmens Stearinfabriks AB registrerar dina uppgifter och det gör du i samband med att du skickar din ansökan till oss. Dina uppgifter stannar hos oss och vi lämnar dem aldrig vidare.

Vill du inte längre att Liljeholmens sparar dina uppgifter, vänligen meddela oss genom att skicka ett mail till jobb@liljeholmens.se