Vinn ljus till din fest

Vinn ljus till din fest

Tänk dig en härlig fest med nära och kära där miljötänk och Liljeholmens står i fokus. Inspirera andra till att duka fantastiskt på ett mer hållbart sätt genom att dela med dig av dina idéer i ord eller bild – eller kanske både och! Tre deltagare vinner valfria Liljeholmen stearinljus till ett värde av 1 000 kr.

TÄVLINGSVILLKOR

Tävlingen anordnas av Liljeholmens Stearinfabriks AB, nedan kallad Liljeholmens.

Så här deltar du i tävlingen:

  1. Följ Liljeholmens på Instagram
  2. Hur skulle du duka hållbart där ljusen står i fokus? Dela din dukningsidé, där du använder dig av det du har hemma och det du hittar i miljön runt omkring dig, genom en kommentar i tävlingsinlägget och/eller dela en bild med hashtaggen #goliljeholmens
  3. Tagga tre vänner du skulle bjuda med på din fest i kommentaren/bilden.

Vinnare och vinst: 

Liljeholmens väljer ut tre stycken vinnare baserat på den finaste och mest kreativa dukningsidé. Sista dagen för deltagande är 8:e mars 2020 och vinnaren utses på Instagram 11:e mars 2020.

Liljeholmens behöver inte motivera beslutet och beslutet kan heller inte överklagas.

Vinnaren kommer att bli informerad via Instagram genom en vänförfrågan och privat meddelande. Om vinnaren inte återkopplar inom en arbetsvecka har Liljeholmens rätten att utse en annan vinnare. Liljeholmens tar inget ansvar för tekniska svårigheter som kan innebära att vinnaren inte sett information om vinsten.

Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter. Vinnaren ansvarar själv för att betala eventuell skatt som uppstår till följd av vinsten. Endast tävlanden med en adress i Sverige kan delta.

De uppgifter som du lämnar om dig själv i samband med deltagandet i tävlingen kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. I samband med publicering av vinnare kommer namn och eventuellvinnarbild att publiceras i Liljeholmens kanaler.

Övrigt:

Liljeholmens förbehåller sig rätten att ta bort bidrag ur tävlingen utan att meddela den tävlande om företaget bedömer att bidraget är stötande eller på annat sätt opassande.

Tävlingen är inte sponsrad, stödd eller administrerad av eller knuten till Instagram.