Det självklara Kyrkljuset kommer från Liljeholmens Stearinfabrik!

Liljeholmens sortiment av kvalitetsljus gör att du alltid hittar ett ljus som passar dina behov – våra ljus tillverkas för att passa olika ljusstakar och för olika tillfällen. Flera av våra ljustyper är unika och har en mycket lång tradition inom kyrkan. I sortimentet finns bland annat spiror, altarljus, andaktsljus, wasaljus, dopljus, st eriksljus, gilleljus, kanalljus och kronljus.

En mindre del av vårt kyrkljussortiment finns att köpa i vår e-butik.

Beställning till församling

Till och med den 22 april 2019 bjuder vi på frakten på alla beställningar av kyrkljus, oavsett ordersumma. Beställ för över 10 000 kronor och få dessutom 8 % rabatt på er order! (Detta erbjudande gäller endast församlingar och kyrkor och under perioden 28 februari till 22 april 2019)

Gör din beställning, eller begär sortimentslista med priser, genom att maila eller ringa vår orderavdelning. Vi levererar dina beställda ljus till vald plats och skickar fakturan till en separat adress om så önskas. 

Kontakta Order

Mail: order@liljeholmens.se

Tel: 0491 878 34

Se vår kyrkljuskatalog med hela vårt sortiment för församlingar HÄR

LILJEHOLMENS KYRKLJUS

STEARINLJUS MED EN REN OCH KLAR LÅGA

Liljeholmens svanenmärkta stearinljus tillverkas uteslutande i 100% stearin. Ljusen tillverkas i Oskarshamn av stearin baserat på den förnybara råvaran talg och bidrar därmed inte till växthuseffekten.

Ett stearinljus avger minimalt med miljö- och hälsoskadliga ämnen.

HANTVERK MED HÖG PRECISION

Det ställs mycket höga krav på de ljus som används i kyrkorum gällande säkerhet, passform och funktion. När du tänder ett ljus från Liljeholmens Stearinfabrik brinner det med ren, stor och vacker låga och ljuset har en unik passform. Veken är specialimpregnerad, kanten skarp och vekskålen torr.